Rendszer

 2011.02.23. 02:24

Az életed egy rendszer amiben mindenkinek van és senkinek nincs helye. Egyik reggel felkelsz sms-t írsz valakinek akit régen láttál, hogy fussatok össze egy kávéra, máskor látni sem akarod és még a telefont sem veszed fel. Egy rendszer amiben van szerető, barát, szülő, gyerek stb és sok millió más. Rengeteg ismeretlen és talán bár kicsi az esélye, de az aki később fontos lesz, a rendszerben egy kategória, azzal már lehet többször találkoztál. Talán elsétáltatok egymás mellett még egymásra is néztetek mégis idő kellett ahhoz vagy megfelelő pillanat, hogy megállj megismerd, hogy több legyen mint millió másik. A rendszer egyik legfontosabb tényezője az idő, hisz tegnap voltam, ma vagyok, holnap talán nem leszek. Ez igaz másokra is, gondolj bele mennyire fájdalmas amikor olyas valaki nincs holnap akit szeretsz vagy éppen mennyire idegesítő amikor megveszel egy koncert jegyet és közben az énekes kezet fog a kaszással. Az idő meghatározza a rendszert az életed, téged és persze engem is. Mindenki rendszerében vannak különleges elemek, enyémben például több olyan ember akiknek létezéséről velem kapcsolatban csak én tudok, apró kis világok külön-külön, szeretem őket. Minden rendszer sajátos és ettől lesz igazán minden ember különleges, bár az idő meghatároz te döntöd el, hogy alakítod rendszered, hogy kinek veszed fel a telefont vagy kinek írsz sms-t vagy kit szólítasz meg holnap a kisboltban....

 

ui: Ha azt akarod, hogy rendszered része legyen szólítsd meg, hisz ami történhet, hogy ez által részévé válik, ha mégsem, akkor sincs baj, semmit nem veszítettél... eddig sem volt része ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lookatmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr192682243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása