2009

 2008.12.31. 18:08

Közeleg ami eddig közelgett nagyjából még 6 óra van ebből az évből, mennyi minden történt. Igazából ha belegondolunk nem történik más csak kicseréljük a naptárainkat más számot írunk a hivatalos papírokra stb ennyi változik. Az, hogy bennünk mi változik mit hagyunk magunk mögött az csak rajtunk múlik, éjfélkor az emberek nagyrésze lerak egy mérdföldkövet aminek alapja igazából csak akkor szilárdul meg miután álomra hajtjuk a fejünket. Tombolunk jól érezzük magunkat megtapossuk azokat dolgokat amik fájtak valamit még mélyebben a szívünkben zárunk alcohol mámorában aztán szépen csendben elalszunk ez a dolgok rendje. Mögöttes értelmet adunk egy átlagos napnak, csak egy biztos valamilyen formába mindenki ünnepel ma és ünnepeljünk is, családdal, barátokkal akikkel tudunk :). örüljünk annak, hogy még együtt vagyunk, hogy egymásnak vagyunk lássuk meg a szépet egymásban mindenkiben. Legyünk egy kicsit jobb emberek minden egyes évvel és akkor egyszer talán lesz egy olyan szilveszter amikor mindent csak még mélyebben a szívünkbe akarunk zárni és nem akarunk semmi rosszat magunk mögött hagyni, talán, egyszer.

Részemről ez a Szilveszter más, nem készülök nagy bulira szívem szerint kívülről nézném végig az egészet, másrészről meg a centruámban is akarok lenni őrjöngeni extázisban búcsúztatni az évet még nem tudom, hogy lesz egyiknek a lehetőségét sem zárom ki, úgy búcsúzom majd az évtől ahogy azt majd ő akarja, hogy búcsúzzak tőle.....

Boldog új évet mindenkinek :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lookatmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr6850695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

picilany 2009.01.02. 22:34:16

úgy látszik elég jóra sikeredhetett, ha még nem írtál róla:)
süti beállítások módosítása