Szürreál

 2008.11.29. 20:54

"A mesék arra valók, hogy megállítsuk az időt, összetörjük a tükröket"

Millió darabra hullott szét, kívül fázom, legbelül éget, állok indulni kéne, cigi számban, várok, mosódik a kép hova is kellene mennem, nem látom a választ nem látom merre visz az egész, várokazás, tik tak tik tak. Összetorom az órát, tik tak tik tak, várakozás újra, egy újabb cigi. Kilépek az ajtón, eddig is ott voltam. Hol vagyok? tik tak tik tak.... robbanás, elpattan a gitár húrja, hegedű szól... angyali ének, pokoli kín. Várakozás, séta, futás, rohanás. NYUGALOM.... gyerek sírás, nevetés, CÉL, győzelem, utolsónak lenni. Sátán, Isten, felhők, föld alatt hat láb mélyen, emelkedés. VÁRAKOZÁS. Reccsenés, ordítás, tompa zaj valami halkan, koppan, roppan, gurul. Könnycsepp. Várakozás tik tak tik tak. Boldogság, zavartság, álomba zuhanás, száguldás, űr, világ, trubadúr.... tik tak tik tak. Várakozás. Tükör. NINCS! Arc, mosoly, fogadás, játék. KOCKA. Hatos, várakozás. tik tak tik tak tik tak..... tik....... megállt az idő is...... Baszd meg a meséidet!

A bejegyzés trackback címe:

https://lookatmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr2795281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peee · http://www.eltevedtel.blog.hu 2008.11.29. 22:18:20

nyugalom, cél, várakozás
így olvastam sorban egymás után ezt a három, számomra szemmegakasztós gondolatot az írásodban. Biztos, hogy így következnének?
Ismerek pár gyerek mesét, aminek a tartalmi felszíne valóban nem mond semmit, de ha a gondolatok mögé nézünk, akkor rálelhetünk a mese igazi mondani valójára.
süti beállítások módosítása